Μητροπόλεως 23
Ιστορικό Κέντρο Αθήνα

Free Ticket

*/ ADAF ON TOUR 2017 | #PostFuture

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival, οργανώνει περιοδεία και ταξιδεύει το κοινό στο “μετα-μέλλον”. Έχοντας ολοκληρώσει τη 13η διοργάνωση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας (18-21 Μαΐου /  Μητροπόλεως 23) και έχοντας βραβευθεί με το GOLD βραβείο στην κατηγορία Best in Marketing & Communication και το SILVER στην κατηγορία Thematical Event στα Event Awards 2017 της Boussias Communications, το ADAF επεκτείνει τις δράσεις του, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Ελληνικής Περιφέρειας μια μοναδική φουτουριστική εμπειρία.

Το ADAF On Tour 2017 | #PostFuture προσφέρει στο κοινό διαφορετικών περιοχών την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τις πιο δυναμικές μορφές σύγχρονης τέχνης και πολιτισμού, αναδεικνύοντας τη ψηφιακή κουλτούρα μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με ελεύθερη είσοδο.

Το ταξίδι του ADAF On Tour 2017 | #PostFuture ξεκινάει τον Ιούλιο, παρουσιάζοντας σε διαφορετικές περιοχές της Περιφέρειας Αττικής και στα νησιά του Αργοσαρωνικού τη διαδραστική εγκατάσταση επαυξημένης πραγματικότητας (AR+) “Prosthetic Reality Book” καθώς και μια συλλογή επιλεγμένων έργων video art και animation με θέμα το #PostFuture. Το πρόγραμμα θα ταξιδέψει στην Αίγινα, στο Λαύριο, στην Ελευσίνα, στη Ραφήνα και στον Πόρο.

Επιπλέον, το ADAF 2017, επιτυγχάνοντας ακόμα μια στρατηγική συνεργασία, παρουσιάζει το πρόγραμμα καλλιτεχνικών προβολών της περιοδείας στον στόλο της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού (Αίγινα, Αγκίστρι, Μέθανα, Πόρος), με στόχο την ελεύθερη πρόσβαση των ταξιδιωτών στον ψηφιακό πολιτισμό. Παράλληλα, μέχρι τις 23 Ιουλίου το Φεστιβάλ συνεχίζει την πολυμεσική έκθεση #PostFuture Journey σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, στο επίπεδο αφίξεων.

 

Η περιοδεία συνεχίζεται και τον Αύγουστο με πρώτο σταθμό την Κεφαλονιά και το Saristra Festival. Το ADAF για μια ακόμη χρονιά, εξελίσσει τη συνεργασία του με το σημαντικότερο καλλιτεχνικό γεγονός των Ιονίων Νήσων και παρουσιάζει προβολές επιλεγμένων video art με θέμα #PostEarth,  τη διαδραστική εγκατάσταση επαυξημένης πραγματικότητας “Prosthetic Reality Book” καθώς και τη video εγκατάσταση “The Tide” του Vincent Masson. Τελευταίος σταθμός του Φεστιβάλ, είναι η Τήνος, στις 18 και 19 Αυγούστου, με μια πολύ δυνατή συνεργασία με το «Μουσείο Κώστα Τσόκλη». Το Φεστιβάλ θα έχει τη τιμή να διεξάγει παιδικά εργαστήρια και προβολές animation για παιδιά (ADAF Kids) και να παρουσιάσει τη διαδραστική AR+ εγκατάσταση “Prosthetic Reality Book”, εμπνευσμένο πάντα από το όραμα και το έργο του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη, Κώστα Τσόκλη.

 

Οι σταθμοί του ADAF On Tour 2017 | #PostFuture είναι οι παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μείνετε συντονισμένοι γιατί το #PostFuture είναι ακόμα εδώ!

Facebook event 

Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο και με την υποστήριξη του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020 & του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

SHARE /