Μητροπόλεως 23
Ιστορικό Κέντρο Αθήνα

Free Ticket

ADAF 2017 | Catalogue

Εν όψει του #ADAF2018, ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο της περασμένης διοργάνωσης, ADAF 2017, και ταξιδέψτε πάλι στο «μετα-μέλλον»

 

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival(ADAF) ολοκλήρωσε ακόμα μία επιτυχημένη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 21 Μαΐου σε ένα ακίνητο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας αρχιτεκτονικής, στην οδό Μητροπόλεως 23, το οποίο διέθεσε, για την υποστήριξη του φεστιβάλ, η «ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ».

 

Πάνω από 250 καλλιτέχνες από 22 χώρες κατέθεσαν τη δική τους οπτική σχετικά με τη θεματική του Φεστιβάλ, #PostFuture. Για τέσσερις ημέρες το #ADAF2017προσκάλεσε το κοινό να φανταστεί το μέλλον, προσφέροντας του παράλληλα μια μοναδική εμπειρία. Η φετινή διοργάνωση εξερεύνησε τον τρόπο που οι τεχνολογικές εξελίξεις επηρεάζουν την πορεία της τέχνης και, γενικότερα, της καθημερινότητας, θέτοντας το ερώτημα, αν το μέλλον είναι ήδη εδώ, τότε τι πρόκειται να ακολουθήσει; Σε αυτό το πλαίσιο, παρουσιάστηκαν διαδραστικές εγκαταστάσεις, διαδικτυακά έργα, ψηφιακή εικόνα, προβολές video art και animation, παρουσιάσεις διεθνών φεστιβάλ και οπτικοακουστικές περφόρμανς. Επίσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τη διεθνή καλλιτεχνική κοινότητα μέσω του Artists Corner και του rooftop της διοργάνωσης, αλλά και να γνωρίσει καλύτερα το χώρο των ψηφιακών τεχνών και των εκπροσώπων του μέσω των φετινών ομιλιών, που διεξήχθησαν στο αμφιθέατρο της διοργάνωσης.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό της διοργάνωσης.
Δείτε το Post-Video Teaser της διοργάνωσης

*/ Συμμετοχή: 1830 υποβολές καλλιτεχνικών έργων / 250 καλλιτέχνες / 23 χώρες
*/ Προσέλκυση κοινού: περισσότερα από 17.000 άτομα

*/ 13ο Athens Digital Arts Festival | 18 – 21 Μαΐου 2017
Κεντρικός Χώρος
Μητροπόλεως 23, Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας
Παράλληλες Δράσεις
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, “Ελευθέριος Βενιζέλος”
Πλατεία Συντάγματος
Πλατεία Μοναστηρακίου
Κολοκοτρώνη 61

SHARE /